Gazete Hakimiyet

CEZAEVİ ÖYKÜSÜ

CEZAEVİ ÖYKÜSÜ

Sezer Soykök’ün yazdığı ve yönetmenliğini Serdar Sevtekin’in üstlendiği, iki mahkûmun cezaevinden kaçmaları ile gelişen olayların mizahi bir dille anlatıldığı “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu, Kartallı seyircisi ile buluştu. Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda, kahkaha sesleri eksik olmadı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Mart ayı kültür etkinlikleri kapsamında “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu sahneye konuldu. 2 perdelik komedi türündeki oyunda oyuncular; İpek Tenolcay, Sezer Soykök, Serdar Sevtekin, Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale ve Büşra Münevver Öztepe rol aldı.
Cezaevinden uzun uğraşlar sonucu tünel kazarak firar eden Selim ve İsmail adlı iki mahkûmun başına gelenlerin anlatıldığı oyun, sahnelendiği salonda kahkaha tufanı estirdi.

Kazdıkları tünelin yalnız yaşayan iki kadının salonuna çıkması ve tünelden peşlerine düşen bir polis amirinin de eve gelmesiyle iyice içinden çıkılmaz hale gelen olaylar silsilesinin anlatıldığı oyun 80 dakika sürdü.

Oyunun ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına sahneye çıkarak oyunculara çiçek takdim eden Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, oyuncuları performanslarından dolayı tebrik etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ