Gazete Hakimiyet


İstanbul Amatör Küme’de U-16 ve U-18 klasmanında gurup birinciliğini elde ederek, Türkiye Şampiyonluğu için eleme gruplarına kalan kulüplerin kupaları İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından verildi.
14 hafta süren U 18 liginde 42. gurubunda bulunan Kartal Temsilcisi Yakacıkspor 38,  17. guruptan 25 Cat Spor 32, 26. gurupta ise Seyrantepe Of spor 42 puanla gurup birinciliklerini elde ettiler. U-16 liginde de 42 grubun birinciliğini Yakacıkspor elde ederken bu takımlar Türkiye Şampiyonluğu için İstanbul eleme klasmanına yükseldiler.
KUPALARINI ALDILAR
Genç şampiyonlara Türkiye Futbol Federasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Kartal temsilcisi Yakacıkspor ile İstanbul Şampiyonluğu eleme müsabakaları için Kartal’a gelen 25 Cat ve Seyrantepe Of spor takımları için kupa töreni düzenlendi. Yunus stadında düzenlenen kupa töreninde, şampiyon olan U-18 ve U-16 takımlarına kupaları KASK Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nasır Süleymanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar tarafından verildi. Belediyespor Başkanı Umut Daştan’ın da katıldığı törenden sonra gazetemize açıklamalarda bulunan KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yapmalarını sağlamak amacıyla federasyon olarak büyük gayret ediyoruz. Toplumumuzun her kademesini yakından ilgilendiren sportif faaliyetlerimiz bulunuyor. Gruplarında birinciliği elde eden bu takımlarımız Türkiye Şampiyonluğuna katılabilmek için İstanbul şampiyonluğu eleme maçlarında centilmen bir şekilde mücadele ediyorlar. Kendilerini kutluyoruz”dedi.   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ