Gazete Hakimiyet

İYİ Parti Kartal ilçe başkanlığına atama yapıldı. Fuat Onbaşılı’nın görevden alınmasının ardından yapılan istişareler sonucunda, ilçe başkanlık koltuğuna il başkan yardımcılığı görevini yürüten H. Dilrüba Oğulcuklu oturdu.
İki yıl önce Şubat ayında gerçekleştirilen ilçe kongresinde Fuat Onbaşılı ve ekibi İYİ Parti Kartal ilçe yönetimine seçilmişti. 65 kişilik ilçe yönetiminden 10 kişi görevinden istifa ettiği İYİ Parti’de sular bir türlü durulmazken geçtiğimiz hafta da 39 yönetim kurulu üyesi aralarında imza toplayarak ilçe başkanı Onbaşılı’nın görevden alınmasını istediler.
Bunun üzerine Kartal’a gelen il başkanı Buğra Kavuncu, partililer ile yaptığı toplantıda yönetimi ve onbaşılı’yı görevden aldığını açıkladı.
ÇOK KİŞİ SIRAYA GİRDİ
Onbaşılı’dan boşalan ilçe başkanlığı görevine talip olan bir çok kişi İl Başkanı Buğra Kavuncu’dan randevu alarak görüşme yaptı. Ancak  Genel Başkan Meral Akşener’in talimatı üzerine ilçe başkanlığı koltuğuna İl Başkan Yardımcısı olan ve Orta Doğu Politikalarından sorumlu olan H. Dilrüba Oğulcuklu atandı. Daha önce birinci bölgeden milletvekili aday adayı olan H. Dilrüba Oğulcuklu‘nun önümüzdeki hafta yeni yönetim kurulu listesini ve çalışma arkadaşlarını belirleyeceği öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ