Gazete Hakimiyet

Bir süredir başta Belediye Meclis üyeleri ve partililerle sorun yaşayan ve görevden alınması için imza toplanılan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı görevden uzaklaştırıldı.
Yapılan kongre de kendisine destek veren partililer ile sürekli olarak sürtüşme içine giren İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, iki meclis üyesini de ilçe binasına gelip giderek partililerle bir araya gelmesine yasak koymuştu. Bir çok olumsuzluklar ile gündemden düşmeyen Fuat Onbaşılı,  partililer arasında da ayrımcılık yaptığı öne sürülüyordu.
 Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan’ı partiden ihraç ettirmek için de disiplin kuruluna sevk eden ve ittifak ortaklarından CHP’li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de sosyal medya üzerinden sürekli olarak olumsuz yönde eleştirmesiyle de gündeme gelen Onbaşılı, genel merkezin başlattığı ve milletvekilleri ile parti üst yöneticilerinin katıldığı toplantılara da iki Belediye Meclis üyesinin katılmalarını engellemesi bardağı taşıran son damla oldu.
İMZA TOPLANDI
İlçe yönetimi Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’nın görevden alınması için imza toplayarak il başkanlığına ve genel merkeze gönderdiler.  İYİ Parti ilçe başkanlığında yaşanılan olumsuzlukların önüne geçilmesi için genel merkezin talimatıyla il başkanı Buğra Kavunci bugün Kartal’a geldi. Yapılan yönetim kurulu toplantısının arkasından saat 16,00 sularında İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve yönetimi tamamen görevden alındı. İl Başkanlığından elde edilen bilgiye göre; yapılacak olan istişareler sonucunda Kartal’a yeni bir ilçe başkanı ve yönetim kurulu atanacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ