Gazete Hakimiyet

Stat: Sarıgazi
Hakemler: Melih Aldemir, Vedat Altan, Sinan Öztürk
Sancaktepe: Mert Duran, Osman Beha Kılıç (15 – Mert Çalışkan), Yasin Kamil Gedik, Mehmet Nevzat Kılıç, Cengiz Gür, Ömer Can Kılıç, Serkan Turan, Abidin Taş (İbrahim Durmuş) Bora Taydaş, Mahmut Sogurman (Emir Yasin Güçkıran) Nurullah Acar (Erdal Gül)
Kartalspor: Yiğit Demirbilek, Ersel Ferdi Eren, Doğa Köse, Süleyman Sancak, Bülent Tekin, Erdem Aygün, Kadir Ballı (Abdulkadir Polat), Sergen Arışan, Erkam Güleç(Ahmet Berka Çakmak), Fırat Yılmazgil (Can Othan), Burak Toprak(Ensar Ekşi)
SARI KART: Cengiz Gür, Mahmut Sogurman (Sancaktepe) Bülent Tekin (Kartalspor)
GOLLER: Dk. 28 Burak Toprak, 51 Erkam Güleç, 76 sergen Arışan

KARTALSPOR ZİRVEDE
Sancaktepe deplasmanında da üç puanı üç golle alan Kartalspor, bu sezon 3 maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak namağlup olarak haftayı lider olarak kapattı. Emin adımlarla şampiyonluğa koşan Kartalspor, Sancaktepe deplasmanında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koydu. Karşılaşma da ev sahibi rakibine nefes aldırmayan Kartalspor’da 28. dakika da Burak’ın açtığı gol perdesini 51. dakika da Erkam ve 76. dakika da Sergen’in attığı gollerle kapattı. Puanını 10’a çıkartan Kartalspor zirvenin sahibi oldu. Kartalspor Pazar günü ise (28 Kasım) kendi saha ve seyircisi önünde 3.sırada bulunan Şirintepespor’u konuk edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ