Gazete Hakimiyet

İstanbul Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kartalspor yeni sezon hazırlıklarını başladı. Şampiyonluk paralosuyla lige hazırlanan Bordo Beyazlı ekibin amacı BAL’a çıkmak.
Bu sezondan itibaren başlayarak üst üste şampiyonluklar elde ederek yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşmak isteyen Kartalspor topbaşı yaptı.
Alt yapıdan A takıma kazandırılan 9 futbolcu ve alt yapıda yetişen ancak başka takımlara transfer olan futbolcuların yeniden çağrılması ile oluşturulan Kartalspor , Bulvarspor tesislerinde antremanlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Binali Aydın, Ekim ayında başlayacak olan yeni sezon için şampiyon bir kadro oluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
HEDEF BAL
Kartalspor’un büyük amaçlarının olduğunu vurgulayan teknik direktör Rıdvan Elmastaş ise sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi. Genç futbolculardan oluşan takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Elmastaş, “Şu anda 23 kişilik bir ekibimiz var. 13-14 kişilik bir takım oluşturacağız. Ancak Kartalspor’un BAL ligine çıkmak gibi bir hedefi vardır. Bunun için biz takım olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hazırlık döneminde, şampiyon bir takım oluşturmak için eksikliğini gördüğümüz yerleri yeni transferlerle tamamlayacağız.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ