Gazete Hakimiyet

Genel Kurulun Divan Başkanlığı Gazeteci Kenan Çakal yaptı.
Başkanlıktan çekilmek isteyen Sebahattin Karaer, ikna edilerek yeniden seçildi.

BAL liginde mücadele eden ve şampiyonluğu final maçında Hendekspor’a kaptıran Bulvarspor’un olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
Hasan DEMİR
BAL liginde Kartal temsilcilerinden Bulvarspor’un şampiyonluğu kıl payı kaçırmasının ardından alınan olağanüstü genel kurulu kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Tartışmaların gölgesinde geçen kongrede mevcut başkan Sabahattin Karaer yeniden başkanlığa getirildi.
Kartal’ı BAL liginde mücadele Bulvarspor, birinci bölgede 8 takımın arasından sıyrılarak 3. lige terfi karşılaşmasına çıktı. Ligin güçlü ekiplerinden Maltepespor’u da devre dışı bırakan Bulvarspor Yalova’da Hendekspor ile şampiyonluk karşılaşmasına çıktı. Maçta hakem faciasının yaşanması sonrasında maç tatil edilirken, Bulvarspor son dakika da şampiyonluğu Hendespor’a kaptırdı.
“DESTEK GÖREMEDİK”
Başta Kartal Belediyesi olmak üzere Sivil Toplum kuruluşlarından destek alamayan Bulvarspor yönetimi, beklenen yeterli destek göremeyince olağanüstü genel kurul kararı aldı. Geçtiğimiz hafta yapılan ilk toplantıda çoğunluk sağlanamaması üzerine genel kurul salt çoğunluk aranmaksızın yapıldı. Kulüp tesislerinde yapılan ve Gazeteci Kenan Çakal’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan Başkan Sebahattin Karaer, “Gençlerimize daha iyi hizmet vermek ve yeni sezonda tekrar 3. lig hedefimize ulaşmak için yönetim kurulumuzu daha da güçlendirmek istedik. Şimdiye kadar koltuk sahibi olmaya çalışmadan ve Bulvarspor’dan hiçbir menfaat beklemeden görev yaptık. Özellikle yaşanılan Pandemi döneminde, Türkiye genelinde BAL liginde 266 takım bulunmasına rağmen ve kimsenin katılmak istemediği sezonda mücadele eden 108 takım arasında yer aldık. 3. lige çıkma hedefiyle başladığımız sezonda  oynadığımız terfi karşılaşmasında yalnız bırakıldık. Kimse 3. lige terfi maçımıza gelmedi. Hendekspor ile oynadığımız karşılaşmada tamamen katliama uğradık. Verilen sözlerin hiç biri yerine getirilmedi, sadece söz olarak kaldı. Yönetim kurulumuzun katkılarıyla bugünlere geldik”dedi. Konuşmasında Kartal’ı yöneten idarecileri de eleştiren Başkan Karaer, ” Hedeflerimiz arasında Bulvarspor’un tesislerini komplekse çevirmek ve yeni branşlarda gençlerimize spor yaptırmak vardı. Bunun için projeler hazırlandı. Ancak bu projelerimizi kime götürdüysek, sadece çok güzel deyip destek verilmedi” dedi.
İSİM DEĞİŞİKLİĞİ RED EDİLDİ
Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer’in teklifi ile kulübün adının “Kartal Futbol Kulübü derneği” olarak değiştirilmesi de gündeme geldi. Bulvarspor’un kurumsallaşması ve markalaşması gerektiğinin altını çizen Başkan Karaer, ” Deplasmanlarda, siz hangi ilçenin, hangi mahallenin takımısınız sorularıyla muhatap olduk. Bulvarspor olarak ne yaptıysak takımımızı Kartala mal edemedik. Kartal 600-700 bin nüfuslu bir ilçe. 2-3 sezondur BAL liginde olmamıza rağmen, hiçbir siyasi irade başta olmak üzere kimseden destek alamıyoruz. Kulübümüzü Kartal ile bütünleştirmek ve geniş kitlelelere yaymak için isim değişikliğine gitmek istiyoruz. Bulvarspor’un bu değişimle tarihçesi, kurucuları ve üyeleri değişmeyecek.”dedi.
BAŞKANLIKTAN ÇEKİLDİ
Ancak yapılan oylama da Bulvarspor’un adının “Kartal Futbol Kulübü Derneği” olarak değiştirilmesi kabul edilmeyerek ret edildi. Bunun üzerine Başkan Sebahattin Karaer, başkanlığı bırakmak istediğini açıkladı. Başkan Karaer, genel kurul salonunu terk ederken divan başkanı Kenan Çakal kısa bir ara verdi. Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı genel kurul da uzun süren ikna çabalarından sonra Sabahattin Karaer yeniden aday gösterilerek seçildi.
YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ
Bulvarspor’un yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Asil: Mustafa Öztürk, Binali Bulut, Koray Küçük, Umut Doğan, Eray Arslan, Yurdacan Davut Yılmaz, önder Kır, Celal Sencer Kalkavan, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Güray Küçük, Seçkin Özbay, Atif Kaptan, Yönetim Kurulu Yedek: Kamil Şahin, Medet Özel, Cevdet Arslan, Yavuz Gümüş, Abdurrahman Baş, Murat Gülfırat, Nevzat Emir, Denetleme kurulu; Ali Kızıltaş, Ağur Gülfırat, Ömer Karaer, Denetleme Yedek: Gürsel Yılmaz, A. Behçet Durualp, Esat Doğrusöz

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ