Gazete Hakimiyet

AK PARTİ’DEN KARTAL CEMEVİ’NE İFTAR ZİYARETİ

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek başkanlığındaki ilçe teşkilatı Muharrem ayı nedeniyle Kartal Cemevini ziyaret ederek, iftar programına katıldılar.
AK Parti Kartal İlçe Yönetimi Muharrem ayı nedeniyle Kartal Cemevine çıkartma yaptılar. Burada vatandaşlara iftar yemeği veren ve birlikte iftar açan AK Partililer vakıf başkanı Selami Sarıtaş ile de görüştüler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katıldığı iftar yemeğinde AK Parti ilçe başkanı Ebubekir Taşyürek “Tüm canların Muharrem Ayı’nı tebrik ediyoruz. Tutulan oruçların ve lokmaların kabul olmasını diliyorum. Medeniyet tarihimizde kanayan bir yara olarak yer alan Kerbela hadisesinde şehit edilen Evlad-ı Resul Hz. Hüseyin’in ve tüm şehitlerin şefaatine Rabbim bizleri nail eylesin. Bu mübarek ay hürmetine, birlik ve beraberliğimize kasteden bu tür olayların bir daha yaşanmaması duasıyla, bu ayda tutulan oruçları ve lokmaları Rabbim kabul eylesin, Muharrem Ayımız mübarek olsun”dedi.
AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür eden vakıf başkanı Selami Sarıtaş ise “Kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır. Bu nedenle ziyaretinizden ve ikramınızdan memnun olduk” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ