Gazete Hakimiyet

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve daha sonra yurdun dört bir yanında ardı ardına çıkan Orman Yangınları için Kartal Belediyesi ekipleri seferber oldu. Tarihin en büyük Orman yangını için Manavgata giden Kartal belediyesi ekipleri 24 saat aralıksız görev yapıyor.
Rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan ve 8 gündür devam eden Manavgat’taki Orman Yangınında görev alan Kartal Belediyesi’nin ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Afet bölgesi ilan edilen Yangın bölgesinde diğer kurumlara ait söndürme ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışan Belediye ekipleri aynı zamanda ise acılara ortak oluyor.
3′ ü arazöz olmak üzere 5 araç, 10 sivil savunma görevlisi, bir ambulans, 4 acil müdahale sağlık personeli ile bölgeye giden Kartal Belediyesi ekipleri, yaralanan ve dumandan etkilenen bölge halkı ile görevliler için ilk müdahalede bulunup gerekli tedavileri uygularken, bir yandan da yangın söndürme, yol açma, yangın bölgesini temizleme ve soğutma gibi birçok çalışmada insanüstü bir çaba gösteriyor. Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibi, İstanbul, Yalova, Kırıkkale İtfaiyeleri ile beraber Manavgat’taki büyük yangına dün geceden itibaren ara vermeden müdahale ediyor. Antalya Manavgat Kızıldağ’da başlayan yangın, ekiplerin cansiperane gerçekleştirdikleri söndürme çalışmalarına rağmen halen kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ