Gazete Hakimiyet

İYİ PARTİLİLERİN DİLOVASINDA SALDIRDIĞI İHA MUHABİRİ MUSTAFA USLU

Geçtiğimiz hafta Dilovası’nda Gurup Başkanvekili Lütfi Türkkan’ın kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında görüntü almaya çalışan İHA muhabirini hastanelik eden İYİ Partililerin Kartal teşkilatı Gazeteciler derneğini ziyaret etti. Milletvekilinin de katıldığı ziyaret samimi bulunmazken, kamuoyundan ise tepki geliyor.
DARP EDİLDİ
İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesine bağlı Köseler Mahallesi’ndeki çiftliğinde kaçak yapıların bulunduğu ortaya çıktı. 15 kaçak yapı ve bir kısmının TOKİ arazisine kurulduğu tespit edilen çiftlikte Dilovası Belediyesi ekipleri yıkım çalışmaları gerçekleştirdi. Kaçak çiftlikte yapılan yıkım çalışmalarını takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu Grup Başkanvekili Lütfi Türkkan’ın adamları tarafından öldüresiye darp edilerek hastanelik edildi. Olay yerine çağrılan ambulansla Uslu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan saldırganlardan 1 kişi tutuklandı.
GAZETECİLERDEN TEPKİ
Dilovası’nda gazeteci Mustafa Uslu’yu öldüresiye döven İYİ Parti’nin Kartal teşkilatının Kartal’da ise Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. Türkiye’de büyük infial yaratan olaya bir çok gazeteci meslek kuruluşu tepki gösterirken, Dilovası’ndaki olayı protesto eden bir çok gazeteci ziyarete katılmadı. İYİ Partililerin bu ziyareti kamuoyunda ise tartışılırken, samimi bulunmadı.  
RÜŞVET GİBİ TEKLİF
İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatı hafta sonunda bir milletvekilinin de katılımıyla ilçe genelinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İYİ Parti Basın Medya sorumlusu ise gazetecileri arayarak, programlarına davet etti. İlçe Yönetim Kurulu yerel medyadan fazla ilgi görmemeleri nedeniyle resmen rüşvet teklif ettiler. Medyayı arayan bir yönetim kurulu üyesi, gazetecilerin programlarına gelip resim çekmeleri karşısında Kurban Bayramı ilanı teklif ettiği ortaya çıktı. Buna rağmen İYİ Partinin Kartal’daki programlarına sadece bir kaç gazetecinin katıldığı gözlendi.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ